Bestel je theorieboeken via verkeersschool Thijs

Een belangrijke stap naar het behalen van het rijbwijs is het succesvol afleggen van het theorie-examen. Om deze met succes en met zelfvertrouwen te kunnen afleggen is het noodzakelijk dat je de verkeerstheorie goed beheerst.

Met onze theorieboeken en CD-roms voor je Auto-, Motor- en Brommerrijbewijs, die in samenwerking met het CBR zijn gemaakt, word je op duidelijke en begrijpbare wijze wegwijs gemaakt in de verkeersregels, zodat jij ook voor het theorie-examen in 1 keer kan slagen.

Maar alleen een boek aanschaffen is zeker geen garantie van slagen een goede theorieopleiding volgen kan deze kans alleen maar vergroten, dus geef je op voor onze 1 daagse zaterdagopleiding. Wanneer je het nieuwste theoriemateriaal voordelig in huis wilt hebben, selecteer dan wat je nodig hebt.

Nadat u de bestelling heeft gedaan ontvangt u van ons een factuur, zodra het bedrag op onze rekening is bijgeboekt ontvangt u de bestelling via de post. De onderstande prijzen zijn exclusief de verzendkosten. Bestel je leermiddelen via onze webshop